Studiogebruik

Zoek jij een mooie ruimte voor je les, workshop of training?

Als je op zoek bent naar een fijne studio om je lessen, workshop of training te geven kom ik graag met je in contact om over de mogelijkheden te praten en je de studio te laten zien en ervaren.

Foto van het interieur van studio Bara N53
Foto van het interieur van studio Bara N53
Foto van het interieur van studio Bara N53
Foto van het interieur van studio Bara N53

Eigentijds

Bara N53 is een kleinschalige, eigentijdse yogastudio in hartje Zutphen.

Uitnodigend

Een lichte, fijne en rustige ruimte waar je je welkom en thuis zult voelen.

Karakteristiek

De studio is een sfeervolle ruimte in een historisch pand.

Goed bereikbaar

Op de begane grond, centraal gelegen, op loopafstand van het station.

"Ik ben zeer dankbaar voor onze fijne samenwerking!"

Sinds een paar jaar geef ik Thaise Yoga Massage workshops bij BARA N53 van Emmy. De ruimte is sfeervol en ademt serene rust uit.

Emmy ken ik als een zeer goede facilitator voor de workshops. Ze regelt o.a. het zakelijke gedeelte en promoot mijn workshops op haar site. Ze helpt mee met de pr en zorgt voor de goede communicatie met de deelnemers.

Omdat ze zelf graag wil leren masseren, doet ze mee tijdens de workhops. Dat vind ik bijzonder leuk omdat ik zo het vak kan delen met een collega.

Emmy is ook heel gastvrij; tijdens de workshops serveert ze altijd heerlijke thee en gezonde, lekkere hapjes. Ik zie de deelnemers altijd genieten met alle zintuigen. En niet alleen van de workshops zelf, maar zeker ook van de veilige, intieme en gezellige sfeer in Emmy’s yogastudio.

Minna Sangi

Veelgestelde vragen over studiogebruik bij Bara N53

Staat jou vraag er niet bij? Neem even contact op.

Hoe ziet het medegebruik van de studio eruit?

Je kunt de studio BARA N53 op twee verschillende manieren huren:

 • 
voor flexibel gebruik (een eenmalige activiteit per blok van 2 uur, een dagdeel of een hele dag)
 • voor continu gebruik (wekelijkse lessen). 
Het tarief voor continu gebruik is een gereduceerd bedrag dat je 12 maanden per jaar betaalt
 • gebruik voor kortere of langere tijd is bespreekbaar

Anders dan bij veel yogastudio’s ben je niet in dienst van mij; je wordt niet door mij betaald voor de lessen die je in de studio geeft. Als ZZP’er huur je mijn studio voor het geven van je eigen lessen.

Hoe ziet de studio eruit, en hoeveel matten kunnen er liggen?

BARA N53 bevindt zich op de begane grond van een karakteristiek oud pand ‘Die Bloemendael’ aan de Nieuwstad 53 in Zutphen, een winkelstraat net buiten het stadscentrum van Zutphen. 

Je komt via een klein halletje direct in de studio. Daar kunnen de schoenen worden uitgedaan en de jassen worden opgehangen.

De ruimte is sereen, smaakvol, licht en hoog (3,77 m), en heeft een natuurstenen vloer. In de zomer is de ruimte aangenaam koel, in de winter heerlijk warm dankzij vloerverwarming. De muurverlichting is dimbaar. 

De ruimte is 60 m2 groot (11 x 4.40 en achterin 6.90 m breed) en biedt ruim plaats aan 11 yogamatten in een halve cirkel gelegd of 12 yogamatten in rijen. Met inachtneming van 1,5 meter afstand komt dit neer op 8 matten in een halve cirkel of 9 matten in rijen.

Verder vind je er een keuken, toilet en kleine kleedkamer en bij de keuken is een klein buitenplaatsje, waar je vanuit de yogaruimte op uitkijkt. Er is een goed geoutilleerde ‘yogakast’ waarin alle bolsters, kussens, dekens, blokken e.d. zijn opgeruimd. In de kelder is extra ruimte om evt. jouw spullen te bergen.

Mocht je de ruimte een gehele dag willen gebruiken dan is het goed te weten dat er bestek en servies is, een waterkoker, koffiezetapparaat en een kookplaat voor het verwarmen van bijvoorbeeld soep. In de nabije omgeving zijn leuke adresjes voor een biologische, vegetarische of veganistische lunch of diner

Wat zijn de tarieven voor medegebruik van de studio?

Flexibel gebruik

blok (2 uur)
€ 50
dagdeel (4 uur)
€ 80
dag (8 uur)
€ 140

Schoonmaakkosten: € 15. Wanneer je de studio zelf schoonmaakt (vloer, toilet en afwas) en opruimt volgens de instructies vervallen deze kosten.

De genoemde tijdsblokken zijn bestemd voor de les plus de tijd die nodig is voor het binnenkomen en weggaan, en het evt. na afloop van de les schoonmaken van de ruimte.

Tarief gebruik opnameapparatuur: op aanvraag.

Continu gebruik

blok (2 uur)
€ 120 p/mnd
dagdeel (4 uur)
€ 200 p/mnd
dag (8 uur)
€ 340 p/mnd

Voor de middaguren op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 en 17.00 u geldt een gereduceerd tarief van € 100 p/mnd voor een blok van 2 uur en € 180 p/mnd voor een dagdeel.

De genoemde tijdsblokken zijn bestemd voor de les plus de tijd die nodig is voor het binnenkomen en weggaan, en het na afloop van de les schoonmaken van de ruimte.

Als vaste medegebruiker van BARA N53 krijg je daarbij de mogelijkheid om 1 hele dag (of 2 dagdelen of 4 blokken van 2 uur) per jaar de ruimte gratis te gebruiken voor het aanbieden van een workshop of extra lessen op een moment dat de ruimte niet in gebruik is (buiten de lessen die je wekelijks geeft en waarvoor je maandelijks betaalt).

Een overeenkomst bekrachtigt de gemaakte afspraken voor gebruik van de studio voor de periode van één jaar (doorgaans van augustus tot en met juli van het jaar erop). De overeenkomst wordt stilzwijgend verlengd mocht er niet bijtijds zijn opgezegd. Voor het gebruik van het nieuwe jaar ontvang je een nieuwe overeenkomst.

Betaling is op de eerste van de maand na ontvangst van een rekening.

Tarief opnameapparatuur
Tarief gebruik opnameapparatuur, WebinarGeek en opslag in Vimeo: € 15 per les of € 50 per maand.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

Het gebruik van kopjes en thermoskannen voor thee, en yogamatten (22 yogamatten plus een grote, ronde mat voor de docent), meditatiekussens, dekens, bolsters, blokken, riemen, tennisballen en massageballen, oogkussentjes, verzwaringskussens e.d. voor yoga is bij de prijs inbegrepen. Ook zijn er 10 yogastoelen en 18 krukken aanwezig en een whiteboard/flipover die kosteloos te gebruiken zijn.

Behalve voor activiteiten in de studio, kun je de studio ook gebruiken als je opnames wilt maken van hetgeen je biedt. Er is professionele opnameapparatuur beschikbaar (MacBook Pro, webcam, daglichtlampen, externe microfoon, opname via WebinarGeek, video-opslag in Vimeo). Hier staat een vergoeding tegenover.

Wat houdt de PR in en wat zijn de kosten?

Eenmalig bij aanvang € 15 voor het op de site van BARA N53 plaatsen van al jouw gegevens (vermelding in het lessenrooster, maandoverzicht, vermelding bij Aanbod Yoga lessen en op de pagina contact je contactgegevens plus link naar je eigen site of zakelijke Facebook pagina)
.

Maandelijkse PR-kosten: basistarief van € 10 plus € 3 per vermelding van je activiteit. 
Voor dit bedrag krijg je:

 • (eventuele wijzigingen in je) vermelding op de site
 • vermelding in het lessenrooster op de informatieposter voor het raam
 • vermelding op de A-5 flyers met het lessenrooster
 • redacteurschap voor de zakelijke Fb-pagina van BARA N53 om je lessen te promoten en actualiteiten en nieuws te delen (alleen bestemd voor de lessen e.d. die je bij BARA N53 geeft)
 • toegang tot de Google agenda van BARA N53
 • readacteurschap voor de Nieuwsbrief
 • en de mogelijkheid om je eigen flyers in een bakje binnen en bij de deur buiten bij BARA N53 te plaatsen

De genoemde PR-kosten zijn ex. 21% btw.

Betaling van de PR-kosten is op de eerste van de maand na ontvangst van een rekening.

Wat is de opzegtermijn, wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Flexibel gebruik
In geval van annuleren van een reservering voor gebruik van de studio worden er kosten in rekening gebracht: 
30% bij annulering tot 2 weken; 
50% bij annulering binnen 2 weken en 
100% bij annulering binnen 1 week voor afgesproken datum.

Continu gebruik
De wederzijdse opzegtermijn is 3 maanden voor afloop van de contractperiode. Zonder schriftelijke opzegging wordt het gebruik voor een nieuw jaar stilzwijgend verlengd en ontvang je ter bevestiging een nieuwe overeenkomst.
Het is mogelijk halverwege het jaar op te zeggen, maar dan gelden de korting en het gereduceerde tarief niet; er vindt verrekening plaats met het tarief voor flexibel gebruik uitgaande van 4 lessen per maand.

Hoe zit het met de ventilatie en de luchtkwaliteit?

De luchtkwaliteit binnen is uitstekend. De lucht wordt gereinigd door een apparaat dat bacteriën en virussen uit de lucht filtert. Dit is zeker fijn voor mensen die gevoelig zijn voor fijnstof of last hebben allergieën. Het apparaat is stil en ziet er ook nog eens mooi uit. De ramen achter en boven de doorgang naar de keuken kunnen open waardoor er goed gelucht kan worden tijdens of tussen de lessen.

Waar kan ik mijn fiets of auto parkeren?

Betaald parkeren kan voor de deur en op de dichtbijgelegen (goedkopere) parkeerplaats Basseroord of de parkeerplaats van het station. ’s Avonds en op zondag is het parkeren gratis. Op koopavond, vrijdagavond, is het betaald parkeren tot 21.00 uur.

De yogaruimte bevindt zich op 3 minuten loopafstand van Station Zutphen.

Fietsen kunnen schuin voor het pand en op 10 en 20 meter afstand in de daarvoor bestemde fietsenrekken worden geplaatst.

Wil je gebruikmaken van de studio van BARA N53?

 • Flexibel gebruik: eenmalig of af en toe de studio gebruiken. Je neemt contact op met Emmy Meijer (06-43239548, info@emmymeijer.nl) om te informeren of er plaats is. Zo ja, dan kun je de ruimte reserveren voor de gewenste uren en dagen. Je hebt dan een optie voor gebruik van de ruimte en ontvangt een bevestiging van de gemaakte afspraken: je reservering is definitief. Je betaalt na ontvangst van de rekening.
 • Continu gebruik: je bent verzekerd van de ruimte op vaste tijden in de week en sluit een overeenkomst af voor 12 maanden.
 • Wil je met enige regelmaat gebruikmaken van de studio, maar je niet vastleggen aan wekelijks gebruik voor 12 maanden, ook dat kan. Tarieven voor een kortere of langere huurperiode zijn op aanvraag.
 • Voor workshops en trainingen die in samenwerking met Emmy worden georganiseerd gaat de vergoeding middels een nader overeen te komen percentage van de prijs van de workshop of training.

De bedragen voor medegebruik van de studio zijn vrijgesteld van btw en zijn inclusief kosten voor water, verwarming en elektra, gebruik van yogabenodigdheden, kopjes en thermoskannen voor thee e.d.

In geval van continu gebruik

 • als medegebruiker van de studio houd je je gebruik van de ruimte bij in de gemeenschappelijke Online Google Agenda. Je bent zelf verantwoordelijk voor het up to date houden van de agenda zodat helder is wanneer de ruimte bezet en wanneer beschikbaar is.
 • vindt er een gemeenschappelijke PR plaats, waarvoor je een vast tarief per maand betaalt. 


 • spreekt het voor zich dat je als gebruiker van BARA N53 de ruimte schoon en opgeruimd achterlaat, naar wens van en in overleg met degene die na jou de ruimte gebruikt. Dit betekent dat de kopjes zijn afgewassen, de vloer geveegd of gestofzuigd is en de dekens, kussens e.d. netjes zijn opgeborgen in de yogakast.
Foto van de kast met yogamatten en kussens

"De sfeer voelt heel prettig en huiselijk."

Op 18.1.2023 mocht ik in de prachtige ruimte, BARA N53, mijn boek presenteren.
De ruimte werd al snel gevuld met zo’n 20 belangstellenden maar er was plaats voor zeker nog 15 à 20 mensen.
De rustige, harmonische inrichting met details van rood en groen, zijn prima op elkaar afgestemd en staan prachtig bij de lichte muren en vloer. De sfeer voelt heel prettig en huiselijk. De schouw in het midden van de ruimte completeert het geheel.
Verder is er een klein keukentje en toilet. 
Emmy heb ik ervaren als een prettige, rustige gastvrouw met oog voor mijn wensen.

Van harte aanbevolen!
Ma Deva Indra

Wil jij een kijkje nemen in deze mooie studio?

Neem contact op om de mogelijkheden en details te bespreken.

06-43239548

Nieuwstad 53, 7201 NL Zutphen

emmymeijer@me.com