Workshops en trainingen

Voor jou!

We hebben een aantal mooie workshops, trainingen en events in de agenda staan.

Yoga Nidra Teacher Training okt/nov 2021

Deze Yoga Nidra opleiding geeft een goede basis aan jou als yogadocent, therapeut of trainer om deze unieke diepe ontspanningstechniek te leren zodat je Yoga Nidra kunt toepassen in je eigen leven, je lessen of in je praktijk.

 

• zaterdag 30 en zondag 31 oktober
• zaterdag 13 en zondag 14 november

13.00 - 18.00

• zaterdag 27 november

13.00 - 17.30

 

Monique en Michiel Hasselo Smits

Monique en Michiel Hasselo Smits

Tribe of Awareness

Yoga Nidra Teacher Training

Contact

06-28267239 of 06-46536570
mail@yogamoyo.nl
www.yogamoyo.nl

vogelvlucht 2

Workshop 'Be Moved, Be free - over de kunst van loslaten en bewegen naar vrijheiddoor Judith Simon en Steven van Rijn

 

“Je bent al vrij.” Mooi statement. En nog waar ook. Maar ervaar je dat ook zo? Of heb je fysieke, mentale of emotionele klachten, draai je vaak in dezelfde rondjes, en herhaal je onbewust oude patronen en overtuigingen? Als jij uit deze tredmolen wilt stappen en weer met gemak, vrijheid en plezier wilt leven, doe dan mee met deze transformerende workshop. Beweeg voorbij je beperkingen en laat los wat je niet langer dient.

Wat ga je doen? In deze workshop ga je spelen met twee buitengewoon transformerende methodes, namelijk NeuroMovement en Sensefullness.


NeuroMovement
is een zachte bewegingsmethode die gebaseerd is op neuroplasticiteit, het vermogen van je brein om zich te veranderen. Rustige, zachte en subtiele bewegingen kunnen je brein een boost geven en je manier van bewegen compleet reorganiseren. En dat transformeert gek genoeg tegelijk ook je denken en voelen. Met NeuroMovement kun je heel direct ervaren hoe je van het onmogelijke naar het mogelijke beweegt!

Sensefullness is een levensschool die uitgaat van 9 basisprincipes. Die brengen je terug bij je vrije zelf en helpen je je aangepaste zelf te leren kennen en de nadelen ervan te ontmantelen. Zo kunnen je klachten en problemen oplossen. Zodat je weer vrijer en gelukkiger kan leven. Go out of your mind, come to your senses!

Datum: zaterdag 4 december

Tijd: 09.30 - 17.00

Kosten: € 125 p.p.

De prijs is incl. thee, versnaperingen en een veganistische lunch.

Wie gaan je begeleiden naar meer vrijheid?

Judith Simon is specialist in NeuroMovement en heeft haar eigen praktijk in Renkum bij Wageningen waar zij kinderen met handicaps, volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel en volwassenen met pijn- en bewegingsklachten weer voorbij hun beperking leert bewegen. Behalve in Nederland wordt Judith ook veel gevraagd voor haar kennis en kunde in het buitenland. Judith is een warme, vrolijke en fijngevoelige vakvrouw die je bijzonder snel naar een nieuw level kan helpen bewegen. Haar motto is: ‘Be moved by the power of gentle.’ www.judithsimon.nl

Steven van Rijn is initiator, oprichter en eigenaar van Sensefullness in Utrecht. Hij ontwikkelde deze school op basis van zijn ervaring als psychosomatisch fysiotherapeut, craniosacraal therapeut en coach in de Sedona methode met volwassenen met fysieke, emotionele en mentale klachten of diepe trauma’s. Steven heeft een lange staat van dienst en krijgt patiënten verwezen uit het hele land voor zijn kwaliteiten en doeltreffende werkwijze. Steven is een vrolijke en sensitieve specialist die afgelopen jaren steeds dichter bij zijn eigen vrijheid en geluk is komen te staan. Hij gunt dat iedereen in de wereld en noemt dat zelfs zijn missie. www.sensefullness.nl

Workshop Thaise Yoga Massage door Minna Sangi

Tijdens deze authentieke workshop (Nuad Boran, The Ancient Practise) gaat de aandacht uit naar buik en brein. Door een behandeling van 15 drukpunten gericht op ontspanning van de buik stimuleren we de buikorganen waardoor de vitale levensenergie in ons lichaam goed gaat stromen. De massage stabiliseert de hormonale schommelingen en helpt om dieper door te ademen naar de buik. Dit is heerlijk ontspannend en in het belang van een goed werkend immuunsysteem dat in onze buik/darmen begint.

We leren ook een korte acupressuurbehandeling voor nek en gezicht ter ontspanning van de nervus vagus. De nervus vagus begint in het brein en loopt met allerlei vertakkingen naar de buikholte en brengt ook weer waardevolle informatie uit je buik terug naar je zenuwstelsel. Een goed functionerende nervus vagus heeft te maken met je veilig voelen, met vertrouwen en relaties, te beginnen met je zelf en je eigen lichaam.

De oefeningen zijn toegankelijk en effectief en worden stapsgewijs en duidelijk uitgelegd en gedemonstreerd. Het masseren wordt over de kleding heen gedaan en is veilig en respectvol. Na afloop krijg je de oefeningen digitaal toegestuurd.

Voor mannen en vrouwen, stellen, liefhebbers van massage en yoga, bodywork professionals en sporters; uitermate geschikt als postpartum workshop voor stellen na de bevalling én voor postpartum zorgprofessionals. NB niet geschikt voor zwangeren.

De workshop wordt gegeven door Minna Sangi van Praktijk Linnaea

Datum: vrijdag 10 december 2021

Tijd: 14.00 - 17.30

Kosten: € 40 p.p., duoprijs € 75 wanneer je je als tweetal aanmeldt.

Prijs is incl. thee en versnaperingen, en de uitleg van de oefeningen en massagetechnieken die je na afloop digitaal krijgt toegestuurd.

Workshop NeuroMovement door Judith Simon

Be moved by the power of gentle.
Ontdek de transformerende kracht van subtiliteit.

Wil je ruiken, proeven en voelen wat NeuroMovement voor jou kan betekenen? Doe dan mee aan deze ervaringsgerichte workshop. Ontdek de transformerende kracht van je brein en ga naar huis als een vrijer, lichter, krachtiger en soepeler mens.

NeuroMovement is een zachte aanrakings- en bewegingsmethodiek gebaseerd op neuroplasticiteit, het vermogen van het brein om te veranderen. Rustige, zachte en subtiele bewegingen kunnen ons brein een boost geven en onze manier van bewegen compleet reorganiseren. En dat transformeert gek genoeg tegelijk ook ons denken en voelen. Ervaar hoe je met NeuroMovement van het onmogelijke naar het mogelijke beweegt!

In de workshop geef ik een introductie in de basisvoorwaarden voor breinverandering, de zogenoemde 9 ‘essentials’.We gaan vooral met ‘gentleness’ / subtiliteit werken. De afgelopen jaren is me opgevallen dat mensen nog steeds denken te veel te moeten doen om 'beter' te worden. Dat dat niet hoeft gaan we ervaren tijdens de bewegingsles.

Tijdens die les lig je op een comfortabele mat op de grond en geef ik je instructies voor bewegingen die de basis vormen voor een fittere, soepelere en meer authentieke versie van jou. Tussendoor nemen we een korte pauze voor een kopje thee. En na afloop is er tijd om vragen te stellen en ervaringen te delen.

Voor wie: iedereen, nieuwkomers maar ook voor de meer ervaren mensen die al eens eerder een workshop of lessen bij mij hebben gevolgd. 

De workshop wordt gegeven door Judith Simon van Judith Simon | NeuroMovement.

Data: vrijdag januari 2022 (datum volgt)

Tijd: 13.30 - 17.00 uur

Kosten: € 55

Prijs is incl. thee en versnaperingen.