Workshops en trainingen

Voor jou!

We hebben een aantal mooie workshops, trainingen en events in de agenda staan.

Workshop Thaise Yoga Massage door Minna Sangi

Tijdens deze authentieke workshop (Nuad Boran, The Ancient Practise) gaat de aandacht uit naar buik en brein. Door een behandeling van 15 drukpunten gericht op ontspanning van de buik stimuleren we de buikorganen waardoor de vitale levensenergie in ons lichaam goed gaat stromen. De massage stabiliseert de hormonale schommelingen en helpt om dieper door te ademen naar de buik. Dit is heerlijk ontspannend en in het belang van een goed werkend immuunsysteem dat in onze buik/darmen begint.

We leren ook een korte acupressuurbehandeling voor nek en gezicht ter ontspanning van de nervus vagus. De nervus vagus begint in het brein en loopt met allerlei vertakkingen naar de buikholte en brengt ook weer waardevolle informatie uit je buik terug naar je zenuwstelsel. Een goed functionerende nervus vagus heeft te maken met je veilig voelen, met vertrouwen en relaties, te beginnen met je zelf en je eigen lichaam.

De oefeningen zijn toegankelijk en effectief en worden stapsgewijs en duidelijk uitgelegd en gedemonstreerd. Het masseren wordt over de kleding heen gedaan en is veilig en respectvol. Na afloop krijg je de oefeningen digitaal toegestuurd.

Voor mannen en vrouwen, stellen, liefhebbers van massage en yoga, bodywork professionals en sporters; uitermate geschikt als postpartum workshop voor stellen na de bevalling én voor postpartum zorgprofessionals. NB niet geschikt voor zwangeren.

De workshop wordt gegeven door Minna Sangi van Praktijk Linnaea

Datum: vrijdag 28 januari 2022

Tijd: 13.30 - 16.30 uur

Kosten: € 40 p.p., duoprijs € 75 wanneer je je als tweetal aanmeldt.

Prijs is incl. thee en versnaperingen, en de uitleg van de oefeningen en massagetechnieken die je na afloop digitaal krijgt toegestuurd.