Yoga Nidra Teacher Training okt/nov 2021 door Monique en Michiel

Yoga Nidra Teacher Training okt/nov 2021 door Monique en Michiel

Yoga Nidra Teacher Training okt/nov 2021

Deze Yoga Nidra opleiding geeft een goede basis aan jou als yogadocent, therapeuten of trainer om deze unieke diepe ontspanningstechniek te leren om vervolgens te kunnen gaan toepassen in je eigen leven, je lessen of in je praktijk.

 

• zaterdag 30 en zondag 31 oktober
• zaterdag 13 en zondag 14 november

13.00 - 18.00

• zaterdag 27 november

13.00 - 17.30

 

Monique en Michiel Hasselo Smits

Monique en Michiel Hasselo Smits

Tribe of Awareness

Yoga Nidra Teacher Training

Contact

06-28267239 of 06-46536570
mail@yogamoyo.nl
www.yogamoyo.nl

Workshop Thaise Yoga Massage door Minna Sangi, 8 oktober 2021

Workshop Thaise Yoga Massage door Minna Sangi, 8 oktober 2021

Workshop Thaise Yoga Massage door Minna Sangi

Tijdens deze authentieke workshop (Nuad Boran, The Ancient Practise) gaat de aandacht uit naar buik en brein. Door een behandeling van 10 drukpunten gericht op ontspanning van de buik stimuleren we de buikorganen waardoor de vitale levensenergie in ons lichaam goed gaat stromen. De massage stabiliseert de hormonale schommelingen en helpt om dieper door te ademen naar de buik. Dit is heerlijk ontspannend en in het belang van een goed werkend immuunsysteem dat in onze buik/darmen begint.

We leren ook een korte acupressuurbehandeling voor nek en gezicht ter ontspanning van de vagus nerve. De vagus nerve begint in het brein en loopt met allerlei vertakkingen naar de buikholte en brengt ook weer waardevolle informatie uit je buik terug naar je zenuwstelsel. Een goed functionerende vagus nerve heeft te maken met je veilig voelen, met vertrouwen en relaties, te beginnen met je zelf en je eigen lichaam.

De oefeningen zijn toegankelijk en effectief en worden stapsgewijs en duidelijk uitgelegd en gedemonstreerd. Het masseren wordt over de kleding heen gedaan en is veilig en respectvol. Na afloop krijg je de oefeningen digitaal toegestuurd.

Voor mannen en vrouwen, stellen, liefhebbers van massage en yoga, bodywork professionals en sporters; uitermate geschikt als postpartum workshop voor stellen na de bevalling én voor postpartum zorgprofessionals. NB niet geschikt voor zwangeren.

De workshop wordt gegeven door Minna Sangi van Praktijk Linnaea

Datum: vrijdag 8 oktober 2021

Tijd: 14.00 - 17.30

Kosten: € 40 p.p., duoprijs € 75 wanneer je je als tweetal aanmeldt.

Prijs is incl. thee en versnaperingen, en de uitleg van de oefeningen en massagetechnieken die je na afloop digitaal krijgt toegestuurd.