Workshop NeuroMovement door Judith Simon, 14 januari 2022

Workshop NeuroMovement door Judith Simon, 14 januari 2022

Workshop NeuroMovement door Judith Simon

Be moved by the power of gentle.
Ontdek de transformerende kracht van subtiliteit.

Wil je ruiken, proeven en voelen wat NeuroMovement voor jou kan betekenen? Doe dan mee aan deze ervaringsgerichte workshop. Ontdek de transformerende kracht van je brein en ga naar huis als een vrijer, lichter, krachtiger en soepeler mens.

NeuroMovement is een zachte aanrakings- en bewegingsmethodiek gebaseerd op neuroplasticiteit, het vermogen van het brein om te veranderen. Rustige, zachte en subtiele bewegingen kunnen ons brein een boost geven en onze manier van bewegen compleet reorganiseren. En dat transformeert gek genoeg tegelijk ook ons denken en voelen. Ervaar hoe je met NeuroMovement van het onmogelijke naar het mogelijke beweegt!

In de workshop geef ik een introductie in de basisvoorwaarden voor breinverandering, de zogenoemde 9 ‘essentials’.We gaan vooral met ‘gentleness’ / subtiliteit werken. De afgelopen jaren is me opgevallen dat mensen nog steeds denken te veel te moeten doen om 'beter' te worden. Dat dat niet hoeft gaan we ervaren tijdens de bewegingsles.

Tijdens die les lig je op een comfortabele mat op de grond en geef ik je instructies voor bewegingen die de basis vormen voor een fittere, soepelere en meer authentieke versie van jou. Tussendoor nemen we een korte pauze voor een kopje thee. En na afloop is er tijd om vragen te stellen en ervaringen te delen.

Voor wie: iedereen, nieuwkomers maar ook voor de meer ervaren mensen die al eens eerder een workshop of lessen bij mij hebben gevolgd. 

De workshop wordt gegeven door Judith Simon van Judith Simon | NeuroMovement.

Data: vrijdag 14 januari 2022

Tijd: 13.30 - 17.00 uur

Kosten: € 55

Prijs is incl. thee en versnaperingen.

 

Workshop Thaise Yoga Massage door Minna Sangi, 10 december 2021

Workshop Thaise Yoga Massage door Minna Sangi, 10 december 2021

Workshop Thaise Yoga Massage door Minna Sangi

Tijdens deze authentieke workshop (Nuad Boran, The Ancient Practise) gaat de aandacht uit naar buik en brein. Door een behandeling van 15 drukpunten gericht op ontspanning van de buik stimuleren we de buikorganen waardoor de vitale levensenergie in ons lichaam goed gaat stromen. De massage stabiliseert de hormonale schommelingen en helpt om dieper door te ademen naar de buik. Dit is heerlijk ontspannend en in het belang van een goed werkend immuunsysteem dat in onze buik/darmen begint.

We leren ook een korte acupressuurbehandeling voor nek en gezicht ter ontspanning van de vagus nerve. De vagus nerve begint in het brein en loopt met allerlei vertakkingen naar de buikholte en brengt ook weer waardevolle informatie uit je buik terug naar je zenuwstelsel. Een goed functionerende vagus nerve heeft te maken met je veilig voelen, met vertrouwen en relaties, te beginnen met je zelf en je eigen lichaam.

De oefeningen zijn toegankelijk en effectief en worden stapsgewijs en duidelijk uitgelegd en gedemonstreerd. Het masseren wordt over de kleding heen gedaan en is veilig en respectvol. Na afloop krijg je de oefeningen digitaal toegestuurd.

Voor mannen en vrouwen, stellen, liefhebbers van massage en yoga, bodywork professionals en sporters; uitermate geschikt als postpartum workshop voor stellen na de bevalling én voor postpartum zorgprofessionals. NB niet geschikt voor zwangeren.

De workshop wordt gegeven door Minna Sangi van Praktijk Linnaea

Datum: vrijdag 10 december 2021

Tijd: 14.00 - 17.30

Kosten: € 40 p.p., duoprijs € 75 wanneer je je als tweetal aanmeldt.

Prijs is incl. thee en versnaperingen, en de uitleg van de oefeningen en massagetechnieken die je na afloop digitaal krijgt toegestuurd.