Workshop NeuroMovement door Judith Simon

Be moved by the power of gentle.
Ontdek de transformerende kracht van subtiliteit.

Wil je ruiken, proeven en voelen wat NeuroMovement voor jou kan betekenen? Doe dan mee aan deze ervaringsgerichte workshop. Ontdek de transformerende kracht van je brein en ga naar huis als een vrijer, lichter, krachtiger en soepeler mens.

NeuroMovement is een zachte aanrakings- en bewegingsmethodiek gebaseerd op neuroplasticiteit, het vermogen van het brein om te veranderen. Rustige, zachte en subtiele bewegingen kunnen ons brein een boost geven en onze manier van bewegen compleet reorganiseren. En dat transformeert gek genoeg tegelijk ook ons denken en voelen. Ervaar hoe je met NeuroMovement van het onmogelijke naar het mogelijke beweegt!

In de workshop geef ik een introductie in de basisvoorwaarden voor breinverandering, de zogenoemde 9 ‘essentials’.We gaan vooral met ‘gentleness’ / subtiliteit werken. De afgelopen jaren is me opgevallen dat mensen nog steeds denken te veel te moeten doen om 'beter' te worden. Dat dat niet hoeft gaan we ervaren tijdens de bewegingsles.

Tijdens die les lig je op een comfortabele mat op de grond en geef ik je instructies voor bewegingen die de basis vormen voor een fittere, soepelere en meer authentieke versie van jou. Tussendoor nemen we een korte pauze voor een kopje thee. En na afloop is er tijd om vragen te stellen en ervaringen te delen.

Voor wie: iedereen, nieuwkomers maar ook voor de meer ervaren mensen die al eens eerder een workshop of lessen bij mij hebben gevolgd. 

De workshop wordt gegeven door Judith Simon van Judith Simon | NeuroMovement.

Data: vrijdag 14 januari 2022

Tijd: 13.30 - 17.00 uur

Kosten: € 55

Prijs is incl. thee en versnaperingen.