Workshop Thaise Yoga Massage door Minna Sangi

– hart en brein (rugligging)

Tijdens deze authentieke workshop (Nuad Boran, The Ancient Practise) gaat de aandacht uit naar het hart en het brein. Het is een vervolg op de workshop ‘buik, brein en de nervus vagus’, maar kan ook los daarvan gevolgd worden. Deze workshop is eerder gegeven.

We starten met een paar grondende massagetechnieken voor de voeten, het bekken en de onderrug in rugligging. Daarna gaan we de diepte in door middel van rotaties, strekkingen en marmapunten (acupressuurpunten) en senlines (energielijnen) van de armen en handen, en volgen daarmee de hartlijn. De workshop wordt afgerond met een massage voor de schouders, de nek en het hoofd. Het resultaat is een totale ontspanning met veel ruimte en doorstroming in lichaam en geest.

De oefeningen zijn toegankelijk en effectief en worden stapsgewijs en duidelijk uitgelegd en gedemonstreerd. Het masseren wordt over de kleding heen gedaan (draag lange mouwen en broekspijpen) en is veilig en respectvol. Na afloop krijg je de oefeningen digitaal toegestuurd.

De workshop is voor iedereen geschikt, voor mannen en vrouwen, stellen, liefhebbers van massage en yoga, bodywork professionals, zwangeren en sporters. Het is bijzonder inspirerend voor lichaamswerkers, therapeuten en yogadocenten.
N.B. Omdat de technieken in rugligging gedaan worden is deze workshop niet geschikt voor hoog-zwangeren.

De workshop wordt georganiseerd door Emmy Meijer van BARA N53 en gegeven door Minna Sangi van Praktijk Linnaea.

Datum:

vrijdag 24 mei 2024

Tijd:

14.00 - 17.30 uur

Kosten:

€ 50 p.p., duoprijs € 95 wanneer je je als tweetal aanmeldt.

Prijs is incl. thee en versnaperingen, en de uitleg van de oefeningen en massagetechnieken die je na afloop digitaal krijgt toegestuurd.

Aanmelden:

Je kunt je aanmelden en betalen via Momoyoga

Alle workshops en trainingen worden bij Bara N53 gegeven, tenzij anders vermeld.
De volgende richtlijnen gelden voor het annuleren van de workshops en trainingen die door Emmy Meijer worden georganiseerd:
  • annulering is kosteloos voor een workshop tot één week / voor een training tot 10 dagen voor aanvang
  • daarna wordt de helft van het bedrag in rekening gebracht
  • bij afzegging binnen 48 uur wordt het volledige bedrag in rekening gebracht
  • annulering dient schriftelijk, per e-mail, te gebeuren
  • het tijdstip van ontvangst van de e-mail is beslissend voor het tijdstip van annuleren