Workshop Thaise Yoga Massage door Minna Sangi

– buik, brein en de nervus vagus (rugligging)

Tijdens deze authentieke workshop (Nuad Boran, The Ancient Practice) gaat de aandacht uit naar buik en brein. Deze workshop is eerder gegeven in 2021.

Door een behandeling van 15 drukpunten gericht op ontspanning van de buik stimuleren we de buikorganen waardoor de vitale levensenergie in ons lichaam goed gaat stromen. De massage stabiliseert de hormonale schommelingen en helpt om dieper door te ademen naar de buik. Dit is heerlijk ontspannend en in het belang van een goed werkend immuunsysteem dat in onze buik/darmen begint.

We leren ook een korte acupressuurbehandeling voor nek en gezicht ter ontspanning van de nervus vagus oftewel de 10e hersenzenuw. De nervus vagus begint in het brein en loopt met allerlei vertakkingen naar de buikholte en brengt ook weer waardevolle informatie uit je buik terug naar je zenuwstelsel. Een goed functionerende nervus vagus heeft te maken met je veilig voelen, met vertrouwen en relaties, te beginnen met je zelf en je eigen lichaam.

De oefeningen zijn toegankelijk en effectief en worden stapsgewijs en duidelijk uitgelegd en gedemonstreerd. Het masseren wordt over de kleding heen gedaan en is veilig en respectvol. Na afloop krijg je de oefeningen digitaal toegestuurd.

Voor mannen en vrouwen, stellen, liefhebbers van massage en yoga, bodywork professionals en sporters; uitermate geschikt als postpartum workshop voor stellen na de bevalling én voor postpartum zorgprofessionals.
NB niet geschikt voor zwangeren.

De workshop wordt georganiseerd door Emmy Meijer van BARA N53 en gegeven door Minna Sangi van Praktijk Linnaea.

Datum:

vrijdag 19 april 2024

Tijd:

14.00 - 17.30 uur

Kosten:

€ 50 p.p., duoprijs € 95 wanneer je je als tweetal aanmeldt.

Prijs is incl. thee en versnaperingen, en de uitleg van de oefeningen en massagetechnieken die je na afloop digitaal krijgt toegestuurd.

Aanmelden:

Je kunt je aanmelden en betalen via Momoyoga

Alle workshops en trainingen worden bij Bara N53 gegeven, tenzij anders vermeld.
De volgende richtlijnen gelden voor het annuleren van de workshops en trainingen die door Emmy Meijer worden georganiseerd:
  • annulering is kosteloos voor een workshop tot één week / voor een training tot 10 dagen voor aanvang
  • daarna wordt de helft van het bedrag in rekening gebracht
  • bij afzegging binnen 48 uur wordt het volledige bedrag in rekening gebracht
  • annulering dient schriftelijk, per e-mail, te gebeuren
  • het tijdstip van ontvangst van de e-mail is beslissend voor het tijdstip van annuleren