Workshop Thaise Yoga Massage door Minna Sangi

– zittend

Tijdens deze authentieke workshop (Nuad Boran, The Ancient Practise) leren we in tweetallen eenvoudige en doeltreffende massagetechnieken voor de rug, schouders, nek, armen en handen in zittinde houding. Deze workshop is een vervolg op de eerder aangeboden workshop in zittende houding, nu met nieuwe, geavanceerde technieken.

Speciaal om de spierspanning los te laten, energiebanen te openen (versterkend voor hart en longen) en om meer ontspanning en vrijheid te ervaren.

De technieken zijn eenvoudig, toegankelijk en effectief en worden stapsgewijs en duidelijk uitgelegd en gedemonstreerd. Het masseren wordt over de kleding heen gedaan (draag lange mouwen en broekspijpen) en is veilig en respectvol.

Verrassend inspirerend voor oa. bodyworkers/yogi(ni)’s en sporters. De technieken zijn eenvoudig, effectief en toegankelijk voor iedereen, en worden stapsgewijs en duidelijk uitgelegd en gedemonstreerd. Het geleerde is goed te integreren in je werk en een cadeautje voor je vrienden en familie. Wie er zijn of haar vrienden of familie blij mee wil maken, krijgt de oefeningen digitaal toegestuurd met afbeeldingen erbij.

De workshop wordt georganiseerd door Emmy Meijer van BARA N53 en gegeven door Minna Sangi van Praktijk Linnaea

Datum:

vrijdag 19 januari 2024

Tijd:

14.00 - 17.30 uur

Kosten:

€ 50 p.p., duoprijs € 95 wanneer je je als tweetal aanmeldt.

Prijs is incl. thee en versnaperingen, en de uitleg van de oefeningen en massagetechnieken die je na afloop digitaal krijgt toegestuurd.

Aanmelden:

Je kunt je aanmelden en betalen via Momoyoga

Alle workshops en trainingen worden bij Bara N53 gegeven, tenzij anders vermeld.
De volgende richtlijnen gelden voor het annuleren van de workshops en trainingen die door Emmy Meijer worden georganiseerd:
  • annulering is kosteloos voor een workshop tot één week / voor een training tot 10 dagen voor aanvang
  • daarna wordt de helft van het bedrag in rekening gebracht
  • bij afzegging binnen 48 uur wordt het volledige bedrag in rekening gebracht
  • annulering dient schriftelijk, per e-mail, te gebeuren
  • het tijdstip van ontvangst van de e-mail is beslissend voor het tijdstip van annuleren